luni, 28 martie 2011

Gabi Ionascu demonstrand ca apa de la Slobozia nu e coroziva

SCANDALUL APEI DE LA SLOBOZIA S-A INCHEIAT

Dupa ce timp de doi ani apa de la Slobozia a macinat nervii localnicilor si ai edililor, a macinat conductele tisnind  la suprafata, inundand strazi, bulevarde si apartamente, iata, a sosit momentul cand toate astea vor lua sfarsit.
Primarul Ionascu a hotarat sa demonstreze ca apa nu e coroziva si poate fi consumata fara teama. Momentul este surprins in ilustratia alaturata, ca o dovada pentru cei mai putin credinciosi.
Astfel se pune capat lungului sir de reclamatii si contestatii, luari de pozitii si communicate de presa puse la cale de adversarii politici ai primarului Ionascu. Gata si cu buletinele de analiza continand rezultate diferite, in functie de culoarea politica a autoritatii care le le-a comandat. Gata si cu panica generata de insusi prefectul judetului care isi anunta supusii ca in afara de pesticide si nitriti, apa de la Slobozia contine si alte elemente cancerigene.
Este adevarat si ca in sprijinul linistirii apelor, cum se spune, niste angajati ai SC URBAN SA umbla din usa in usa, cu un petic de hartie care se vrea a fi Act aditional, prin care se aduce la cunostinta abonatilor la reteaua de apa ca, citam:<< “furnizarea serviciilor de alimentare cu apa potabila” se inlocuieste cu expresia “furnizarea serviciilor de alimentare cu apa tratata cu clor conform procedurii autorizate” doar “pana la finalizarea lucrarilor de inlocuire a retelelor de distributie si a imbunatatirii procedurii de tratare a apei furnizate in retea”>>.
 De ce nu se face nicio referire la pretul acestei ape care nu mai este potabila dar probabil va fi facturata ca apa potabila? Incercati sa ghiciti, aveti trei incercari.
Pana vor indrazni si localnicii sa bea apa de la robinet, asa ca primarul, va ma curge multa apa pe Ialomita iar vanzarile de apa plata vor creste si la vara cald.

N. Spalatu   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu